lauantai 11. kesäkuuta 2016

Treeniä positiivisesti

Olemme tehneet verkkokurssin treenejä mahdollisuuksin mukaan (olemme siis kurssilla jolla harjoitellaan positiivisen vahvistamisen tekniikoilla perustaitoja liikkeisiin , joita tarvitaan esim. tokossa ja rallytokossa. Käytämme mm. kosketuskohteita apuna. ). Tässä muutama video treeneistä. Ulkonakin olemme tehneet , mutta niitä on sitten vaikeampi kuvata.

Eka videolla vadin päälle nousu. Tätä voi käyttää esim. sivulletulon harjoittelun apuna. Me käytämme takapäätreenissä. Ja takapäätreenistä seuraava video, varsinkin toinen suunta oli Riskulle haastavaa.

Kosketuskepillä voi treenata vaikkapa sivulletuloa. Tässä tehdään sitä oikealle puolelle. Riskun kanssa pitää olla tarkkana ettei ääntely astu kuvaan mukaan ja vahvistu.  Nämä videot ei esitä mitään täydellistä suoritusta vaan laitan myös niitä ei niin onnistuneita. Niitä katsomalla oppii ja huomaa virheitä, mitä voisi tehdä toisin.

Jälkeä olen tehnyt pari kertaa ja metsään tehdyn makkarajäljen jälkeen päädyin tekemään vielä ilman makupaloja. Makkarajälki meni siihen että Risku kyllä jäljesti, otti kyllä makkarat, mutta syljeskeli niitä sitten pois kun ötökät oli niihin tarttuneet ja jotenkin tuli olo ettei tämä homma kanna.  Ilman makupaloja meni hyvin, selvitti hyvin hukatkin. Luulen kuitenkin ettei motivaatio riitä, makupalat kyllä kiinnostaa mutta ympäristö myös palkkaa hyvin välillä tapahtumillaan , joten päädyin nyt siihen että treenaamme takaperin ketjuttamalla ensin esineet mahdollisimman vahvoiksi  ja siitä sitten jäljen ajoon.  Tässä video tästä makupalattomasta testijäljestä. Alussa on muutama makkara ja lopussa makupalarasia. Jälki n. 100 m ja puoli tuntia vanha. Oma moka tuossa kulmassa, kun yritän repiä kiinni tarttunutta liinaa irti :(  Kulman jälkeen tuuli muuttui sivutuuleksi ja se painoi jälkeä sivuun.

Tässä esineilmaisutreeniä sisällä
Mutta tästä on hyvä jatkaa! Loma vain kuluu aivan liian nopeasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti